RERE LES PETJADES DELS DINOSAURES

13,99

Ja és aquí el segon títol de la col·lecció LLEGIM +8. Continuem apostant per l'accessibilitat en la lectura.

La bandada de braquiosaures havia marxat cap al sud havent deixat abandonat un dels ous.

Quan aquest va eclosionar, la petita braquiosaure, la Pat,es va trobar amb l'Oti, que buscava un ou per cruspir-se'l. En saber que la seva bandada l'havia abandonada, la Patva comenc?ar a plorar desconsolada. Plorava tant que laclosca de l'ou es va omplir de lla? grimes i aleshores l'Oti es va oferir a ajudar-la...

Haurien de seguir les petjades dels dinosaures!!!


  • Disponibilidad:  Stock disponible

Cantidad:


Però, què és la col·lecció LLEGIM?

- Una col·lecció inclusiva, adreçada a infants tot just enel moment que comencen a llegir de manera autònoma (generalment als sis anys coincidint ambl'inici del Cicle Inicial de Primària).

- Les seves característiques la diferencien i ladestaquen de la resta de col·leccions adreçades a aquesta etapa escolar, sobretot pel seu format: paper, tipografia, disposició del text i lesil·lustracions, que faciliten la lectura i la comprensió de la narració, fent-la així més accessible a nens i nenes amb dificultats lectores i/o trastorns del'aprenentatge.

-Susana Peix (autora) és especialista en accessibilitata la lectura i i escriptora amb una trajectòria de mésde 15 anys i més de 50 títols publicats adreçats a unpúblic infantil.