Què amaga L'Hospital?

NOVEDAD

NOVEDAD

14,95

Un llibre amb un munt de solapes per aprendre curiositats sobre el món sanitari!

Un llibre gran i de cartró resistent amb un munt de solapes per aprendre curiositats sobre el món sanitari!

A Què amaga l'hospital? dues germanes bessones, la Laura i la Míriam, busquen el seu germà Carlos, a qui acaben d'operar d'apendicitis. Però l'edifici és tan gran i té tantes habitacions que s'acaben perdent... Acompanyeu-les a descobrir tot el que passa a l'hospital!

  • Disponibilidad:  Stock disponible

Cantidad:


Amb aquest títol, les criatures es familiaritzaran amb conceptes com ara la sala de raigs X, el banc de sang, les urgències, el quiròfan, la cuina de l'hospital, l'àrea maternoinfantil, la sala de fisioteràpia? I molt més! Un llibre perfecte per a petits curiosos amb moltes preguntes relacionades amb la salut.

A més, podran posar a prova els seus coneixements una vegada i una altra en obrir i tancar les solapes. Amb aquest element interactiu, es genera un efecte sorpresa que cridarà latenció dels petits, mantenint-los més atents i entretinguts. Els generarà curiositat i voldran endevinar el que es troba sota cada solapa.

En estar escrit amb lletra majúscula, aquest llibre de cartró i de grans dimensions facilitarà la lectura als primers lectors, així que no només expandiran els seus coneixements, sinó que a l'hora desenvoluparan la seva capacitat lectora, de comprensió i d'observació. Amb l'ajuda de les il·lustracions, plenes de color i detalls, les criatures podran absorbir i entendre millor la informació i, en definitiva, aprendre se'ls farà fàcil i divertit!

Este producto todavía no tiene reseñas.


Escribir una reseña

Para escribir una reseña, primero debes tener una cuenta de usuario y haber realizado un pedido con este producto. Si ya tienes una cuenta, puedes pulsar en botón inferior para acceder.

Acceder con mi cuenta