Moltes felicitats! El meu primer llibre de sons

13,99

Prem qualsevol botó i descobreix com sonen diferents instruments!

En aquest llibre de cartró trobaràs 5áimatges i 5 sonsádels instruments següents: la flauta, el piano, el violí, la guitarra, el xilòfon i... un botó aleatori sorpresa!

  • Disponibilidad:  Stock disponible

Cantidad:


Els botons estan adaptats a mans petites, que aprendran molt aviat a trobar el botó i fer-lo sonar de manera autònoma. Està especialment dirigit a nadons, amb les cantonades arrodonides perquè no es facin mal i imatges molt grans i plenes de colors perquè cada pàgina cridi la seva atenció.

A més, actualitzem la col·lecció de El meu primer llibre de sons amb aquest títol, amb un format de mida més gran i amb piles AAA que duren més i aporten una millor qualitat de so. Això vol dir? més temps i més qualitat per gaudir d'aquest llibre! I ara també conté un nou xip al final amb un so aleatori per fer un joc sonor de BUSCA I TROBA! Hauràs d'associar cada imatge amb el so que escoltis quan prems el botó.

Una col·lecció d'una qualitat inigualable.

Il·lustracions de Marion Billet.

Este producto todavía no tiene reseñas.


Escribir una reseña

Para escribir una reseña, primero debes tener una cuenta de usuario y haber realizado un pedido con este producto. Si ya tienes una cuenta, puedes pulsar en botón inferior para acceder.

Acceder con mi cuenta