La meva primera biblioteca Montessori. Els Animals

13,95

La pedagogia Montessori defensa que tot el que es mostri a les criatures sigui el més realista possible, sobretot durant els sis primers anys. Aquest llibre conté fotografies perquè les nenes i els nens desenvolupin el seu vocabulari i aprenguin sobre el món que els envolta.

Es tracta d'un llibre de tela suau i lleuger, la qual cosa permet que el bebè pugui manipular-lo al seu gust des dels primers mesos de vida.

  • Disponibilidad:  Stock disponible

Cantidad:


Els animals és una de les temàtiques preferides dels nadons: els encanta jugar a imitar el so o cantar cançons. Les fotografies seleccionades en aquest llibre de tela, a més, donen joc perquè puguin assenyalar les parts, comptar les potes, mostrar les diferències de grandària, color, o entre adult i cria. Estan separades per categories: els animals de la granja, del bosc, de l'aigua, de l'aire, i els animals salvatges.áPerfecte per a aprendre vocabulari.

Es tracta d'un llibre de tela suau i lleuger, la qual cosa permet que el bebè pugui manipular-lo al seu gust des dels primers mesos de vida.

Elaborat amb l'assessorament d'una guia Montessori.

Recomanat a partir de 0 mesos.

Este producto todavía no tiene reseñas.


Escribir una reseña

Para escribir una reseña, primero debes tener una cuenta de usuario y haber realizado un pedido con este producto. Si ya tienes una cuenta, puedes pulsar en botón inferior para acceder.

Acceder con mi cuenta