Fill

14,90

Guanyador dels Moonbeam Children's Book Awards de 2021. Després de l'èxit deFilla arribaFill, un tresor per a la biblioteca i per al cor dels més petits. Una declaració d'amor dels pares al seu fill magníficament il·lustrat per la guardonada il·lustradora Sonja Wimmer.

L'arribada tan esperada d'un fill omple d'amor els cors de tots els pares. Això 

Tens un fill? Llavors has de conèixer aquest fenomen editorial que està enamorant les mares i pares de tot el món.
  • Referencia:  9788418302435
  • Disponibilidad:  Stock disponible para la opción seleccionada

Selecciona una opción:

Talla

Cantidad:


L'arribada tan esperada d'un fill omple d'amor els cors de tots els pares. Això és el que els va passar als pares d'aquest nen tan especial. En aquest conte li donen la benvinguda al món al seu petit fill, mentre li expliquen tot el que els agradaria compartir amb ell, les seves il·lusions i els seus temors. Com els agradaria vèncer les seves pors per ell, o evitar que passi per moments tristos, però la labor d'un pare és omplir el seu de plomes, perquè un dia pugui volar sol i se senti protegit, però, sobretot, perquè trobi el camí a casa.

Este producto todavía no tiene reseñas.


Escribir una reseña

Para escribir una reseña, primero debes tener una cuenta de usuario y haber realizado un pedido con este producto. Si ya tienes una cuenta, puedes pulsar en botón inferior para acceder.

Acceder con mi cuenta