Emocions de tots colors

12,99

Emocions de tots colors és un llibre molt tendre recomanat per a nens i nenes a partir d'1 any i mig, amb el que aprendran a conèixer les diferents emocions que poden sentir, a identificar-les i a portar-se bé amb elles. En Cam és un simpàtic camaleó que busca un amic amb qui poder jugar, però no aconsegueix trobar a ningú que sigui exactament igual que ell. Al llarg del conte, en Cam va sentint diverses emocions i, cada vegada que en sent una, canvia de color!

  • Disponibilidad:  Stock disponible

Cantidad:


Les simpàtiques il·lustracions a tot color ajudaran els petits lectors a immergir-se dins la història i comprendre amb molta més facilitat en què consisteix cada sentiment que es detalla. A més, com que el protagonista és un camaleó, cada emoció s'associa a un color diferent, cosa que facilita la seva memorització.

Al final del llibre s'inclou una llista de les vuit emocions que s'han presentat al llarg del conte i es dona als més petits un consell sobre com gestionar cada una d'elles. No només es treballen els diversos sentiments que existeixen, sinó també la importància de ser únic i especial.


Este producto todavía no tiene reseñas.


Escribir una reseña

Para escribir una reseña, primero debes tener una cuenta de usuario y haber realizado un pedido con este producto. Si ya tienes una cuenta, puedes pulsar en botón inferior para acceder.

Acceder con mi cuenta