Emparella les aus

MTM

MTM

22,00

Emparella el mascle i la femella de 25 espècies daus de tot el món en aquest preciós joc de memòria il·lustrat. Per jugar-hi, col·loca les targetes cap per avall i intenta recordar on es troba la parella corresponent. Aconsegueix més parelles que el teu oponent per guanyar! Amb un munt despècies: lòliba comuna, la mallerenga blava, lestruç, el guacamai... Aquest joc tan divertit i educatiu és el regal perfecte per als amants de les aus de tot el món.

Christine Berrie és una il ·lustradora anglesa que ha estudiat a la Glasgow School of Art i la Royal College of Art, Londres. La seva obra ha estat exposada en: Pentagram Gallery, the DesignersBlock: Illustrate Festival i el AOI Images Exhibition.

  • Disponibilidad:  Stock disponible

Cantidad:


Empareja al macho y la hembra de 25 especies dados de todo el mundo en este precioso juego de memoria ilustrado. Para jugar, coloca las tarjetas boca abajo e intenta recordar dónde se encuentra la pareja correspondiente. ¡Consigue más parejas que tu oponente para ganar! Con un montón de especies: lechuza común, el herrerillo azul, el avestruz, el guacamayo... Este juego tan divertido y educativo es el regalo perfecto para los amantes de las aves de todo el mundo.

Christine Berrie es una ilustradora inglesa que ha estudiado en la Glasgow School of Art y la Royal College of Art, Londres. Su obra ha estado expuesta en: Pentagram Gallery, the DesignersBlock: Illustrate Festival y el AOI Images Exhibition.