Colors

12,99

Una aproximació artística als primers conceptes per a que els més petits vegin les múltiples tonalitats d'un mateix color, sense simplificar.
  • Disponibilidad:  Stock disponible

Cantidad:


Joana Santamans és una artista coneguda pels seus murals i pintures a l'oli. Ha fet un llibre amb les seves pintures enfocat a prelectors:He vist com la meva filla d'un any es mira els dibuixos que tinc penjats a l'estudi. Es fixa en els més petits detalls. Això m'ha portat a voler crear un llibre per a infants amb colors plens de matisos inspirat en laánatura. La realitat és complexa i en un món que tendeix a la polaritat m'omple de joia poder ajudar a obrir la mirada dels que creixen.

Joana Santamans

L'autora ha seleccionat deu colors i tres elements naturals per a cada color. El resultat és un llibre preciós que es pot considerar una petita galeria d'art per a prelectors, que els acostarà a la natura i potenciarà la seva capacitat d'observació.

Recomanat per a totes les edats.

Este producto todavía no tiene reseñas.


Escribir una reseña

Para escribir una reseña, primero debes tener una cuenta de usuario y haber realizado un pedido con este producto. Si ya tienes una cuenta, puedes pulsar en botón inferior para acceder.

Acceder con mi cuenta